DeLange Onderzoek. Ongewenst Gedrag Werkvloer - DeLange Onderzoek. Voor snel en betrouwbaar onderzoek.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

DeLange Onderzoek. Ongewenst Gedrag Werkvloer


Ongewenst gedrag op de werkvloer.

Het is helaas een bekend fenomeen. Pesten, treiteren, maar ook ongewenste intimidatie en onderlinge bedreigingen. Bij het uitblijven van een reactie vanuit het bedrijf, zal het steeds heftiger vormen aan gaan nemen.
De gevolgen zijn vrijwel altijd een afnemende productie. Niet alleen bij de direct betrokkenen, maar door het effect op de werksfeer soms ook op hele afdelingen. Niet zelden leidt dit gedrag tot ziekteverzuim of erger.
Naast het belang van productie heeft u als werkgever een verantwoordelijkheid ten opzichte van de gezondheid (en veiligheid) van uw personeel.  

Wij kunnen voor u een onafhankelijk onderzoek instellen en spreken met de betrokkenen. De te voeren gesprekken zijn (anders dan bij standaard onderzoek) in principe gericht op mediation, maar daarbij kan ook gekozen worden voor bindende afspraken. Vaak blijkt dat de inzet van een onafhankelijke onderzoeker/mediator het probleem blijvend kan verhelpen.
Van het onderzoek wordt een rapportage opgemaakt die in een eventueel vervolgtraject van grote waarde kan zijn. Overigens wordt de inhoud van de eventuele mediation-gesprekken niet hierin opgenomen, maar gemaakte afspraken wel. Met de rapportage is uw inzet als 'goed werkgever' vastgelegd.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.


Terug naar Diensten

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu