DeLange Onderzoek. Wie zijn wij? - DeLange Onderzoek. Voor snel en betrouwbaar onderzoek.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

DeLange Onderzoek. Wie zijn wij?


DeLange Onderzoek is opgericht en wordt geleid door Jan-Jaap de Lange. Na 20 jaar ervaring in verschillende disciplines van de politie (o.a. recherche) en ruime ervaring in onderzoek en fraudebeheersing (beleid en uitvoerend) bij een middelgrote verzekeraar, richtte hij in 2012 een recherchebureau op.
De combinatie van een ervaren onderzoeker die de specifieke belangen van een bedrijfsvoering begrijpt, is uniek in de onderzoekswereld.

Jan-Jaap de Lange is gediplomeerd SVPB onderzoeker en gecertificeerd coördinator fraudebeheersing. Daarnaast heeft hij in de loop der jaren vele opleidingen gevolgd op het gebied van opsporing en fraudebeheersing.

DeLange Onderzoek werk op verschillende vlakken samen met een aantal van de beste onderzoeksbureaus in de Nederlandse markt. Samenwerking is in sommige gevallen van belang om wederzijds te zorgen voor maximale expertise en slagkracht. Er wordt uitsluitend samengewerkt met de beste gerenommeerde bureaus en gediplomeerde onderzoekers. U merkt hiervan overigens niets, u doet alleen zaken met ons!DeLange Onderzoek:

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu